ANUNȚ TBM! Hală de vânzare sau închiriere!

Grupul TBM vinde sau oferă spre închiere o hală de 800 de mp în zona Jilava.
Clădirea poate fi folosită ca imobil de depozitare, fiind construită pe structură metalică, din europrofile și pe două etaje.
Din 800 de mp ai halei, 100 de mp sunt destinați spațiului de birouri, structura având toate utilitățile: drum betonat, apa, curent trifazic, fosa septica, centarla termica peleti, supraveghere video, instalatie incalzire, climatizare, ferestre/luminatoare, iluminat.
Dimensiunile halei:
- latime 24,5 m
- lungime 29,5 m
- înaltime 6 m
- 2 usi acces camion 

Terenul pe care este construită hala din Jilava are o suprafață de 1900 de mp, cu două căi de acces.

Prețul de vânzare este de doar 380 000 euro. Se poate închiria cu 3500 euro / lună (preț fără TVA).
Dacă doriți mai mult spațiu, există posibilitatea achiziționării terenului alăturat.
Se accepta și variante schimb teren sau imobile.

Pentru detalii sau informații suplimentare, puteți suna la numărul de tel: 0727 356 155 - Marian Cazacu.
 

 

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.