Anunț PNL: Cătalin Rădulescu nu negociază trecerea la liberali!

Partidul Național Liberal a transmis în această seară un comunicat în care se dezice de informația că deputatul PSD, Cătălin Rădulescu și-ar fi negociat locul pe listele PNL Argeș pentru alegerile parlamentare.

Comunicatul integral este următorul: 

,, Un nou fake-news marca PSD a fost aruncat pe piață.Probabil tensiunea cauzată de moțiunea de cenzură care tocmai a picat în Parlament a înfierbântat nervii unora dintre liderii PSD care au început să arunce în spațiul public informații false în încercarea disperată de a destabiliza PNL. 

Chiar înainte de votul moțiunii, a fost lansată știrea că deputatul PSD, Cătălin Rădulescu și-ar fi negociat locul pe listele PNL Argeș pentru alegerile parlamentare.  Această știre, lansată pe surse, este total falsă.

PNL nu a negociat și nu va negocia cu oamenii din clica lui Cristian Gentea și Ion Mînzînă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre deputatul Mitralieră. 

Astfel de oameni nu vor trece niciodată pragul PNL și nu se vor regăsi pe listele de candidați pentru Parlament. Clica Gentea-Mînzînă care a promovat personaje precum Cătălin Rădulescu și care este pusă doar pe căpătuială, nu va găsi niciodată deschis un canal de comunicare cu PNL. 

Deputatul Mitralieră care îl susține pe Cristian Gentea a amenințat oameni cu moartea, a fost condamnat definitiv la 1 an și șase luni închisoare cu supsendare pentru dare de mită și efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, a înjurat și a umilit un polițist și a fost în vizorul Parchetului Anticorupție. La cartea sa de vizită se adaugă faptul că a fost vârful de lance al PSD împotriva luptei anticorupție, după ce a înregistrat la Parlament o inițiativă prin care solicita modificarea legii privind Codul penal în sensul reducerii drastice a termenelor de prescripție. Acesta este omul pe care se sprijină Cristian Gentea. Acestea sunt „elitele” PSD. 

Din păcate pentru România, PSD dovedește încă o dată că este interesat doar de jocuri politice de culise, îndreptate împotriva propriului popor și de menținerea unei instabilități politice. 

În schimb, PNL dorește stabilitate politică, un Guvern solid care să aplice programul de relansare și dezvoltare economică și o clasă politică responsabilă. 

Cu siguranță același proiect politic, precum cel liberal, vor susține și românii pe 27 septembrie 2020”. 

 

Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012