ANUNȚ PENTRU IUBITORII HANDBALULUI DIN MIOVENI!

Pentru a întări legătura suporteri și echipă, pentru sezonul 2019-2020 al Campionatului Național de Handbal al Diviziei A,CS Dacia Mioveni 2012 a creat un sistem de fidelizare pentru publicul susținător, construit în jurul cardului de suporter. 
Așa cum v-am informat, cardurile Premium vor avea valoarea de 100 lei și vor asigura acces gratuit la meciurile găzduite de CS Dacia Mioveni.


Cardul ”Suporter Premium” permite acces la antrenamentele echipei și transport gratuit la meciurile din deplasare, cu mijloacele de transport oferite de club. La achiziționarea cardului clubul va oferi un tricou inscripționat cu logo-ul CS Dacia Mioveni 2012 și va populariza pe pagina oficială a clubului suporterii care sprijină astfel fenomenul handbal în Mioveni.
CS Dacia Mioveni 2012 a emis și o serie limitată de carduri ”Suporter VIP”, cu valoarea de 200 lei. Pe lângă beneficiile standard ale cardului de suporter Premium, suporterii VIP vor primi acces în tribuna oficială la meciurile susținute de handbalistele Mioveniului.


Cardurile de Suporter vor putea fi achiziționate de la sediul clubului din Mioveni, Bd. Dacia, nr 2. tel. 0756 499 214, începând cu data de 29 august 2019.