Anunț oficial! Argeșul are 10 cazuri de bolnavi COVID!

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, la nivel național, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

CITEȘTE ȘI ... 5 cadre medicale de la Matei Balș, infectate!


În județul Argeș vorbim de 10 persoane confirmate cu COVID-19. Conform datelor oferite de DSP Argeș, în această dimineață, se aflau în carantină instituționalizată 420 de argeșeni, în izolare la domiciliu 5878 de argeșeni. La ora transmiterii comunicatului, 4620 de argeșeni au finalizat perioada de 14 zile de izolare, iar trei persoane au fost declarate vindecate de COVID-19.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 78  de pacienți. 

CITEȘTE ȘI ... Kaufland și Glovo | Livrare gratuită în Pitești pentru vârstnici sau persoane cu dizabilități

Până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat. În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 217 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 126 în Spania, 57 în Italia, 14 în Franța, 7  în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 25 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 6 în Franța, 4 în Marea Britanie, 5 în Spania și unul în Germania, au decedat.