Pitești - Anunț de interes referitor la plata taxelor on-line

Update, 29 martie 2021:

În intervalul orar 09:00 - 10:30, în incinta Casei Cărții, se oferă consultanță și sprijin piteștenilor care doresc să își deschidă cont pentru plata electronică a impozitelor și a taxelor locale sau care doresc să fie asistați pentru a-și achita on-line obligațiile către bugetul local.

Acțiunea de voluntariat, coordonată de Dan Drăguț, a avut astăzi prima sesiune, patru persoane fiind interesate de informații în acest sens, o persoană beneficiind de ajutor pentru a crea un cont personal de plată a taxelor și a impozitelor on-line.

Sesiunile de consultanță vor continua, iar cei doritori sunt așteptați în zilele de luni, în intervalul orar precizat, la Casa Cărții, unde vor fi ajutați să acceseze, pe viitor, în siguranță și fără necesitatea de a se deplasa la ghișeu, serviciile electronice de plată a taxelor și a impozitelor.

 

La inițiativa unui grup de piteșteni, printr-o acțiune de voluntariat condusă de Dan Drăguț, municipalitatea piteșteană îi invită pe toți cei care doresc să își deschidă cont pentru plata electronică a impozitelor și a taxelor locale sau care doresc să fie asistați pentru a-și achita on-line obligațiile către bugetul local să participe la sesiunile ce se desfășoară în fiecare luni, în intervalul orar 09:00 - 10:30, în incinta Casei Cărții.

Doritorii sunt, așadar, așteptați, de luni, 29 martie, să beneficieze de consultanță și sprijin, oferite voluntar! 

Municipalitatea este interesată să vină în sprijinul cetățenilor care au nevoie de îndrumare pentru a-și putea achita taxele și impozitele locale on-line. 

Treptat, pe măsură ce vor folosi mijloacele noi de informare și plată, cetățenii vor scăpa de cozile de la ghișee, pentru că nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la sediul direcției locale de taxe și impozite. 

Astfel, trebuie reamintit că există și două tutoriale dedicate plății prin ghișeul.ro și prin platforma primăriei, pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești.