Anunț important pentru locuitorii din Bradu!

Atenție, brădeni! În zilele când se ridică gunoiul menajer se vor ridica și deșeurile vegetale: resturi lemnoase rezultate din toaletarea pomilor, arbuștilor și viței de vie. În zilele când se ridică gunoiul menajer, din poartă în poartă, locuitorii din Bradu pot pune în saci menajeri și deșeuri vegetale: resturi lemnoase rezultate din toaletarea pomilor, arbuștilor și viței de vie.


Atenție! Este interzis ca pe lângă aceste resturi lemnoase să dați la gunoi și resturi vegetale din culturi agricole, iarbă și coceni. Acestea nu vor fi ridicate!


De colectarea deșeurilor vegetale se vor ocupa lucrătorii firmei Consiliului Local a comunei Bradu, SC HCB Construct Investment SRL. Astfel, puteți scoate în fața porților resturile lemnoase în fiecare marți – pentru locuitorii de pe strada Principală; în fiecare joi – pentru locuitorii de pe străzile laterale din partea stângă; în fiecare vineri – pentru locuitorii de pe străzile laterale din partea dreapta și tot vineri pentru locuitorii de pe Platoul Prundu.