Anunț de la Termo Calor! Asociații de proprietari- executate silit

Pentru că o serie de asociații de proprietari nu și-au achitat serie de asociații de proprietari, TERMO CALOR CONFORT S.A. a transmis somații către o serie de asociații de proprietari care înregistrează debite semnificative și, totodată, prin executor judecătoresc, s-a obținut încuviințarea executării silite într-un număr de 5.208 dosare de executare. 


În urma acestor acțiuni, inițiate cu respectarea dispozițiilor legale, Judecătoria Pitești a dispus înființarea popririi pe conturile debitorilor. De asemenea, s-au întreprins măsuri de notare în cartea funciară la OCPI Argeș pentru imobilele deținute de către rău-platnici. 
Având în vedere demersurile făcute cu respectarea termenelor legale, Judecătoria Pitești a dispus încuviințarea executării silite, fiind declanșată urmărirea silită împotriva unor debitori pentru recuperarea creanțelor datorate, prin toate modalitățile prevăzute de lege succesiv ori simultan.


„În cazul în care, în următoarele cinci zile, asociațiile rău platnice menționate mai jos, nu vor face plăți semnificative, TERMO CALOR CONFORT S.A. va sista furnizarea serviciilor către acestea” anunță Termo Calor.

Majoritatea cazurilor în care se înregistrează debite, au la bază neplata facturilor către societatea furnizoare de agent termic de către asociațiile de proprietari care, pe de altă parte, încasează lunar banii de la membrii asociației.


„Rugăm membri asociațiilor de proprietari, care și-au achitat obligațiile către asociație, să solicite conducerii asociației să facă dovada plății facturilor către furnizorul de energie termică spre a nu risca sistarea acestui serviciu”, adaugă reprezentanții instituției.