Anunț al Casei de Pensii Argeș referitor la biletele de tratament pentru pensionari!


Reprezentanții Casei de Pensii Argeș au anunțat faptul că pentru a doua serie din acest an, cu date de plecare in perioada 22 – 25 aprilie 2021, au fost repartizate un numar de 61 de bilete de tratament balnear în stațiunile Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se face în perioada 6 – 14 aprilie 2021, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar. 

Au ramas 48 de bilete pentru care nu au fost solicitari în statiunile: Amara, Covasna, Geoagiu, 1 mai, Moneasa, Olănești și Pucioasa.

Contributia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.