Ansamblul Plai de Dor al Centrului Cultural Mioveni se află în China! Eveniment de amploare!

Ansamblul Folcloric "Plai de Dor" din cadrul Centrului Cultural Mioveni se află în capitala Republicii Populare Chineze pentru a participa la cea de-a 15 ediție a “Beijing Chaoyang International Spring Carnival”. Cu această ocazie, artiștii au primit vizita Ambasadorului României în China - Excelența Sa domnul Basil Constantinescu. În acest context, diplomatul român s-a întâlnit cu membrii delegației și a purtat o discuție cu reprezentanții administrației din Mioveni despre spectacolul pe care Ansamblul Folcloric "Plai de Dor" îl va susține la ambasadă, în data de 19 februarie, sub egida Centenarului.

Evenimentul la care artiștii Centrului Cultural Mioveni participă simbolizează Festivalul Primăverii, fiind unul dintre cele mai mari evenimente organizate anual în Beijing cu ocazia Anul Nou Chinezesc.

România va fi reprezentată de către tinerii din Mioveni, care vor susține 8 spectacole, alături de alte ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, Spania, Franța, China, precum și din alte state asiatice, care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

Echipa Sursa Ta le urează mult succes!