Șansă la viață! 3 medici rezidenți ATI transferați la spitalul din Mioveni

Cu secțiile ATI pline, bolnavi așteptând în stare critică în urgențe, secțiile de infecțioase pline și număr de bolnavi în continuă creștere, am putea spune, fără să exagerăm, că sistemul sanitar nu este departe de punctul de a ceda. La asta mai adăugăm și lipsa de personal, extenuarea celui actual și permanenta teamă ca îmbolnăvirea unui medic înseamnă imposibilitatea de a asigura o gardă.

CITEȘTE ȘI ... 90% dintre medicii argeşeni acceptă vaccinul anti-COVID!

În acest sens, avem o informație importantă pentru pacienții COVID pozitivi. Autoritățile încearcă deschiderea secției ATI de la spitalul din Mioveni. Începând de mâine, trei medici rezidenți ATI, aflați în anul 4, își vor începe activitatea pentru 30 de zile la Mioveni. Aceștia sunt detașați de la Spitalul clinic de urgență ”Floreasca” și Spitalul Universitar de Urgenta București.

CITEȘTE ȘI ... D.G.A.S.P.C. Arges a susținut o conferință de lansare a trei proiecte importante

Întrebat dacă această mișcare determină deschiderea secției ATI Mioveni începând cu ziua de mâine, prefectul Emanuel Soare a declarat că autoritățile implicate se organizează în acest sens.

”Acesta este obiectivul. Deschiderea secției ATI Mioveni!”


În lupta cu temutul virus, zilele trecute, 10 studenți voluntari de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitești au fost detașați la Mioveni.