Ann Reeves & Francesca produce  15 milioane de măşti de protecţie lunar

Elevii din Mioveni au început anul şcolar în siguranţă şi prin sprijinul unor antreprenori locali. Uzina de Automobile Dacia, alături de partenerii săi, Ann Reeves & Francesca SA au răspuns propunerii lansate de administrația locală din Mioveni, venind în sprijinul şcolilor din oraş cu materiale sanitare şi dezinfectanți.

Au fost donate 50.000 de măşti faciale în trei straturi, 1.280 de flacoane de dezinfectant de suprafețe şi alte 1.280 de flacoane de dezinfectant pentru mâini. De remarcat faptul că toate materiale donate sunt produse exclusiv în județul Argeş.

 

Producerea echipamentelor medicale de protecție a permis suplimentarea locurilor de muncă 

Cele 50.000 de măşti de protecţie sunt realizate de către cunoscutul producător argeşean din insustria textilă Ann Reeves & Francesca, fiind un produs nou din portofoliul său.

Datorită experienței îndelungate şi competențelor de nivel înalt ale personalului, Ann Reeves & Francesca a răspuns prompt cererii de pe piața națională şi europeană de echipamente de protecție medicală, orientându-se către fabricarea măştilor chirurgicale şi a altor echipamente de protecție.

Această pivotare către fabricarea echipamentelor medicale a necesitat investiții în jurul sumei 2.000.000 euro, conform cifrelor specificate de către reprezentanţii săi, în prezent fabrica dispunând de 25 de maşini automate de ultimă generație care asigură fabricarea a 15.000.000 de măşti medicale lunar în cele mai sigure condiții de calitate şi igienă.

Deşi este o perioadă dificilă din punct de vedere economic pe plan global şi majoritatea agenților economici disponibilizează personal, conducerea Ann Reeves & Francesca spune că una dintre reuşite este menținerea întregului colectiv la lucru şi chiar suplimentarea locurilor de muncă.


Sursa:Saptamanalul Ancheta