ANM a emis Cod galben de ninsori la nivelul țării

Vremea se va menține în general închisă și, temporar, se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, posibil local moderate cantitativ în cele sudice, dar și predominant sub formă de ploaie și lapoviță în sud-est. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. 

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 5 grade Celsius, mai ridicate pe litoral, spre 7 - 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade Celsius. 

Izolat vor fi condiții de polei, iar pe alocuri, îndeosebi noaptea, va fi ceață.

În intervalul orar 08 - 22:00, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantități, local de peste 10 - 15 l/mp. 

Vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei. În Bărăgan și Dobrogea vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ploaie, iar izolat se va forma polei. 

Vântul va avea unele intensificări pe litoral, unde rafalele vor depăși temporar 40…50 km/h, potrivit ANM.

În București înnorările vor persista și temporar va mai ninge, dar vor fi și intervale cu lapoviță și ploaie și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat cu rafale de 20 - 30 km/h. 

Temperatura maximă va fi de 1 - 2 grade Celsius, iar cea minimă de -1 - 0 grade Celsius.