ANI - Consilier Local la Rucăr declarat în conflict de interes administrativ și penal

AVRAM GABRIEL, consilier local al comunei Rucăr, este declarat în conflict de interes administrativ și penal de către Agenția Națională de Integritate.
Conform comunicatului ANI: ”În calitate de consilier local, a luat parte la deliberarea și adoptarea unor hotărâri ale Consiliului Local Rucăr având (personal și prin soție) un interes patrimonial în problema supusă dezbaterilor consiliului local. Persoana evaluată a încălcat astfel dispozițiile art. 77 din Legea nr. 161/2003, art. 46 din Legea nr. 215/2001 și art. 75, lit. a) și art. 77, alin. (1) din Legea nr. 393/2004.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel, jud. Argeș în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către AVRAM GABRIEL a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.”

Astfel, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către AVRAM GABRIEL a infracțiunii de conflict de interese.