Găsit fără viață în toaleta vestiarului. Ce spun polițiștii! | Sursa Ta | Sursa Ta

În cursul zilei de ieri, un angajat al Uzinei Dacia a fost găsit fără suflare în toaleta din incinta vestiarului. Vorbim despre un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI ... Sunați la 112 dacă l-ați văzut! Acest bărbat a DISPĂRUT

IPJ Argeș confirmă că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

 "În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 349 - neluarea măsurilor de securitate şi sănătate la muncă şi art. 351 din Codul Penal - nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă".
 

CITEȘTE ȘI  ... Dubla crimă - Legist: Loviturile dramatice, profunde. Copilul, doborât cu o singură lovitură

La fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru a se face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Update, 18 mai 2021:

Sfârșit trist pentru angajatul uzinei Dacia găsit fără suflare în cursul zilei de ieri. Bărbatul a fost găsit în toaletă. Se pare ca terminase tura de lucru și se afla în vestiar pentru a se schimba, se pregătea să meargă acasă.

Poliția face cercetări în continuare iar trupul neînsuflețit a fost dus la serviciul de medicină legală pentru autopsie.

Conform IPJ Argeș, la prima vedere nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului, cel mai probabil vorbim despre un incident nefericit.

Urmează ca legiștii să stabilească cu exactitate cauza decesului.