Angajări în sistemul medical argeșean

Pentru a îşi acoperi deficitul de personal, unităţile sanitare au scos numeroase posturi la concurs în această perioadă.

Vedea şi Mioveni caută director medical 

Spitalul de Psihiatri „Sf. Maria“, Vedea şi  Spitalul Orăşenesc Mioveni organizează, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea unei funcţii de conducere din cadrul unităţilor, respectiv cea de director medical. La Spitalul de Psihiatrie „Sf. Maria”, Vedea, examenul pe post se va derula în perioada 1 – 7 octombrie şi are trei probe: cea scrisă, susținerea proiectului de specialitate şi interviul de selecție. Candidaţii trebuie să fie cel puţin medic specialist, cu minimum 5 ani vechime în specialitate. 

Posturi de asistent

Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung are nevoie de asistent medical generalist debutant şi de asistent medical generalist principal cu studii superioare în cadrul Secției obstetrică-ginecologie, pe o perioadă nedeterminată. Pentru debutant, este nevoie de studii postliceale şi nu se solicită vechime în muncă. Dosarele de înscriere se depun până pe data de 22 octombrie, prima probă, cea scrisă, având loc pe 4 octombrie, iar a doua, interviul profesional, pe 9 octombrie. 

Tot la Câmpulung, de această dată la Pneumoftiziologie, se organizează concurs pentru ocuparea, tot pe perioadă nedeterminată, a unui post de asistent generalist principal. Drept condiţii, cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare şi vechime de 5 ani în specialitate.