Angajare la Glovo. Cum poți deveni curier și ce documente sunt necesare la angajare | Sursa Ta

Dacă nu știi ce să faci în această vară sau pur si simplu dorești o schimbare, poți să eii în calcul o angajare la Glovo, cei mai mulți curieri fiind cautați în Bucuresti si zonele adiacente, adica, Ilfov, Ploiesti, Giurgiu, Alexandria, Dambovita, Slobozia, Pitesti sau Calarasi.

CITEȘTE ȘI ... Ultima etapă a relaxării în România va începe la 1 august. Care vor fi ultimele restricții ridicate


Salariu variază între 3.000 și 6.000 de lei, în functie de numarul de curse, plata fiind calculată in momentul in care „gloverul” preia cursa, nu doar de la magazinul sau restaurantul respectiv catre client. De asemenea, exista bonusuri destul de mari in functie de conditiile meteo si de perioadele cu cerere mare. Aici vorbim de bonusuri de recomandare sau de bonusuri pentru performantele saptamanale.

Un curier Glovo trebuie să livreze altor persoane ce au nevoie si mai ales, atunci cand au nevoie. Gloverii sunt profesionisti independenti care aleg sa efectueze livrari la anumite intervale orare, folosind propriul vehicul, deci nu vor primi nici bicicletă, nici mașină și nici trotinetă.

CITEȘTE ȘI ... Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost publicată! Statele sunt încadrate în 3 categorii


Pentru a te putea angaja trebuie doar să te înregistrezi AICI și să urmezi toți pașii, apoi poți trimite toate documentele solicitate. Ei te vor învăța cum să folosești aplicația, îți vor da un rucsac izotermic și procesul de livrare poate începe.

 

 

Materialele necesare pentru a deveni curier Glovo:

Baterie externa pentru telefon
Suport pentru telefon
Cutie/geanta izolanta
Costum intemperii, adica geaca si pantaloni