Angajații ABAAV Argeș au primit colindătorii!

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor, Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a primit colindătorii, dar și pe cel mai așteptat personaj al sezonului: Moș Crăciun însoțit de unul dintre spiridușii săi.  Moșul cel darnic a venit în mijlocul gospodarilor de ape pentru a-i întâlni pe copiii acestora și pentru a aduce bucuria sărbătorilor în rândul celor care s-au ocupat de buna administrare a resurselor de apă din bazinul hidrografic Argeș - Vedea.

Și în acest an cei care i-au colindat pe gospodarii de ape au fost copiii de la Centrul Hercules Costești, de care angajații Administrației Bazinale de Apă Argeș- Vedea sunt mereu aproape dăruindu-le jucării, rechizite sau hăinuțe care să-i ajute să depășească problemele economice și sociale cu care se luptă. Pentru că Centrul Hercules, a doua casă și familie a cestor copii, poate exista doar datorită sponsorizărilor și a oamenilor de bună credință angajații Apelor Române s-au alăturat celor care îi susțin pe copii.  

Și cei mici și cei mari s-au bucurat de colinde și atmosfera emoționantă a sărbătorilor de iarnă, în prezența Moșului care a ascultat cântecele și poeziile pregătire de copii și le-a oferit daruri promițînd că va reveni și anul viitor.


La mulți ani!

Bogdan-Florian GORUNESCU, directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, adresează tuturor argeșenilor urări de sănătate, liniște sufletească și mulți ani fericiți!
Angajaților le urează multe bucurii, satisfacții și binecuvântări alături de cei dragi!

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea urează tuturor să se bucure de sărbători alături de cei dragi și de un an bun și prosper!