Andrei Mihai - preşedintele Partidului Forţa Naţională Argeş - vizită de lucru la Bruxelles!

Andrei Mihai, membru fondator şi preşedinte Forţa Naţională Argeş, va participa peste câteva zile la o vizită de lucru la Bruxelles, la Parlamentul European.

„Dragi argeşeni,
La începutul săptămânii viitoare, mai precis în zilele de 24 şi 25 aprilie, voi participa la o vizită de lucru la Bruxelles, la Parlamentul European. Alături de mine, din delegația Partidului Forța Națională Argeș, vor mai participa domnul Sorin Savin, în calitate de vicepreședinte pentru dezvoltare al Partidului Forța Națională și domnul Baldea Neculae, în calitate de prim-vicepreședinte Partidul Forța Națională Argeș. Vă rugăm să ne transmiteți propunerile/inițiativele dumneavoastră, în urma cărora vom structura un document ce va fi depus la Parlamentul European. Vă mulțumim!”, este mesajul preşedintele Patidului Forţa Naţională Argeş, Andrei Mihai.

În această vizită de lucru preşedinte Forţa Naţională Argeş va fi însoțit și de vicepreședinte pentru dezvoltare al Partidului Forța Națională, Sorin Savin, și prim-vicepreședinte Partidul Forța Națională Argeș, Baldea Neculae.

Cetățenii care doresc să transmită anumite propuneri sau iniţiative, o pot face la adresa https://www.facebook.com/fortanationalaarges/ sau pe email: secretariat@partidul-forta-nationala.ro.

Aceste inițiative vor fi structurate într-un document ce va fi depus la Parlamentul European.