Andrei Gerea candidează la Primăria Sectorului 1!

Fostul ministru Andrei Gerea intră în lupta electorală pentru primăria Sectorului 1. Ieri, reprezentanții Partidului Puterii Umaniste au depus, la Biroul Electoral al Sectorului 1, lista și dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local al Sectorului 1.


”Ne-am înscris în cursa pentru primăria Sectorului 1. Suntem încrezători că vom obține un rezultat spectaculos. PPU-SL pune în centrul acțiunii politice omul.
Este evident că un primar nu poate contribui la dezvoltarea comunității dacă nu are în prim-plan binele cetățeanului. Îmi doresc tare mult să redau sectorului 1 titlul de Capitala Capitalei.

Se spune că fiecare dintre noi la un moment dat ne întoarcem acasă și încercăm să dăm din experiența pe care am acumulat-o comunității de unde provenim. În acest sector mi-am făcut ucenicia politică.
Mi-aduc aminte cum seniorii PNL ne spuneau că dacă vrem să facem ceva cu adevărat pentru comunitatea din care provenim, trebuie să ne implicăm în viața politică și administrativă.”, a declarat Andrei Gerea după depunerea candidaturii.