Andreea Popa: ”Dacă nu îți iese din prima, mai încearcă o dată. Pentru visul tău merită să lupți!”

Iubeşte ceea ce face, iar acest lucru se reflectă în creaţiile sale. Andreea Popa şi-a început timid drumul către designul vestimentar. Iniţial, a deschis Andre Boutique, unde le-a oferit argeşencelor şansa de a îşi împrospăta garderoba cu ţinute îndrăzneţe, ultrafeminine, îmbogăţite cu accesoriile potrivite. A mers mai departe pe această cale şi a urmat cursurile de design în cadrul Atelierelor ILBAH, care s-au dovedit a fi rampa sa de lansare. Acum se pregăteşte să deschidă propriul atelier, Andreea Popa Design. Talentul său, creativitatea, conexiunea la tendinţele actuale de fashion sunt dovedite prin premiile câştigate încă de la debutul său în această lume. În cadrul festivalului Bucharest Fashion Week a câştigat, cu prima sa colecţie, titlul de „Cel mai bun designer Atelierele Ilbah”, iar la ediţia de iarnă a primit distincţia pentru „Cel mai bun debut în modă”. Andreea Popa îşi împarte viaţa între business şi familia sa frumoasă, care o susţine în împlinirea visului său. 


Consideră că atunci când unei femei i se propune preluarea unei funcții manageriale înseamnă că în dreptul acelei persoane au fost descoperite abilități care merită fructificate:

„Flexibilitatea, de exemplu, este un atu pe care femeia îl are în mediul de afaceri. Femeile sunt, de asemenea, perfecționiste, pun accent pe rezolvarea problemelor, dar mai ales pe colaborare. În același timp, femeia este mai creativă decât bărbatul, iar cea mai mare calitate a ei este că își asumă roluri. Exemplul cel mai concludent este faptul că își asumă rolul de a crește copii și de a menține o familie unită, în paralel cu orice activitate profesională sau managerială pe care o desfășoară”.


Ca model personal o menționează pe Simona Halep, pe care o consideră un exemplu de dăruire, ambiție, perseverență și un adevărat simbol al unei generații.

„Simona Halep demonstrează că noi, tinerii din România, avem un potențial fantastic, că nu ne lipsesc ambiția și dorința de succes. Dacă ea a putut, fiecare dintre noi poate! Niciodată nu este prea târziu să ne mobilizăm, să găsim noi pasiuni pe care să le fructificăm. Reușita se obține muncind din greu, indiferent că e vorba de școală, job sau sport. Simona este un model de tânăr care dovedește faptul că succesul nu e ceva la care poți doar să aspiri, ci și să îl dobândești. Pentru asta trebuie să muncești, să muncești și… iar să muncești. Și, dacă nu îți iese din prima, mai încearcă o dată. Pentru visul tău merită să lupți!”