Anchetatorii au reconstituit chipul fetiței ucise și găsite lângă un cimitir. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112  | Sursa Ta

 

Poliţiştii şi procurorii au făcut publice, astăzi, mai multe fotografii reconstituite cu fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad, în speranţa că cineva o va recunoaşte. 

Fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad are, potrivit anchetatorilor, o înălţime de 1,10-1,20 metri, ochi căprui, părul şaten şi vârsta aproximativă de 5-6 ani.

CITEȘTE ȘI... Două fetițe din Argeș găsite intoxicate cu monoxid de carbon în baia casei!

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor și profanare de cadavre.

Totodată reprezentanții Poliției Române au transmis un mesaj în care subliniează faptul că orice share, orice informație poate ajuta în anchetă și în aflarea identității fetiței.

 


„Orice share ajută!

Odihnește-te în pace, suflet nevinovat!

Vă prezentăm aceste 2 planșe foto, cu chipul reconstituit al victimei tragediei, din data de 30 octombrie 2021, în Arad, cartierul Bujac.

Să întindem împreună o mână de ajutor, cu orice informație care ne poate duce la identificarea copilei, care avea aproximativ 5-6 ani și 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, de aproximativ 25 de centimetri. 

Decesul ar fi survenit în urmă cu 1-2 zile, înainte de data găsirii trupului neînsuflețit.

O distribuire a planșelor foto ajută mult, iar o informație care duce la identificarea fetiței ajută enorm! 

Vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție, dacă dețineți astfel de informații.

Vă mulțumim pentru sprijin!

Vă asigurăm că polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară toate activitățile specifice, astfel încât, în cel mai scurt timp, cel vinovat de luarea vieții acestui suflet nevinovat să fie depistat și tras la răspundere penală!”