Ancheta ediţia 600 - În echipa „Ancheta” de la numărul 1

De mai bine de un deceniu, „Ancheta” vine în fiecare zi de luni în faţa dumneavoastră, străduindu-ne să vă oferim cele mai proaspete informaţii, cele mai incitante dezvăluiri şi cele mai bine documentate investigaţii de presă. Astăzi, am ajuns la ediţia cu numărul 600 şi ne propunem să ne continuăm misiunea şi menirea de a fi  jurnaliști în gândire, în muncă și în abordare, motivaţi  în primul rând de așteptările celor care ne citesc de 12 ani și de încrederea lor. Credem în rolul pe care îl avem, în obligația față de cititori, în respectul față de parteneriatul social. Având aceste repere, ne propunem să continuăm să punem săptămână de săptămână câte o cărămidă la construirea unui produs media devenit brand, un reper neclintit pe o piață instabilă. 


 

 

 

De aproape 12 ani, suntem aproape aceiaşi oameni, o echipă învăţată să lucreze împreună! 

În echipa „Ancheta” de la numărul 1.
# Camelia Bădulescu
# Oana Bahrim
# Răzvan Florea
# Celestina Dobricescu
# Adela Păun
# Mihai Constantin# Adelina Moldoveanu
De la nr. 22!


# Alin Moraru
De la nr. 23!


# Nadia Ciochină
De la nr. 112!


# Iulia Bădulescu
De la nr 387


# Mădălina Abagiu
De la nr. 451


# Mihai Ungureanu
De la nr. 531

 

 

 

 

 

 

 


 ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului:


Un săptămânal ca «Ancheta» este, de bună seamă, o evidentă osteneală care cinstește pe toți ostenitorii
„Rostirea, scrierea și tipărirea cuvântului este o bucurie pentru întreaga suflare omenească! Capodoperele literare și limbajul rotunjit în flexiunile lingvistice au uimit lumea  și, fără doar și poate, te simți într-o unitate de comunicare și comuniune!
Toți slujitorii condeiului de aur au adus mângâiere și tihnă sufletelor obosite de obișnuitul cotidian. Slova liniștitoare, balsam dumnezeiesc cu sacră rostire a ținut verticalitatea și consistența acestui neam biruitor în istoria lumii. 
Un săptămânal ca «Ancheta» la 600 de apariții este, de bună seamă, o evidentă osteneală care cinstește pe toți ostenitorii! Domnul Dumnezeu să binecuvânteze rodirea întru Bucurie a Cuvântului Său semănat în Vatra Lumii! Și consistență!”

 

 

 

 Gheorghe Badea, președinte grupul GIC: Să respectăm împreună ce este frumos și bun!


„Să mergeți înainte și să respectați tot ceea ce este pozitiv pentru comunitatea argeșeană. Să aveți un aport la progres și să fiți, să fim alături de întreaga populație a județului Argeș. Să scoateți în evidență ce este bun și să înlăturăm aspectele negative. Să trezim sentimentul conștiinței comunității din județul Argeș. Să respectăm împreună tot ceea ce este frumos și bun. Vă doresc succes și să aveți grijă de ceea ce este frumos în continuare!”

 

 

 

 George Caval, președinte CCIA Argeş:  Să împliniți un milion de apariții!


„Este o publicație pe care nu o pierd în nicio săptămână. O citesc cu mare plăcere și este un săptămânal în care găsesc tot ce mă interesează în ceea ce privește mediul de afaceri din Argeș și apreciez obiectivismul de care dați dovadă. Să fiți sănătoși și să aveți încă un milion de apariții.”

 

 

 Ion Brănescu, manager complex John:  «Ancheta» face parte din viața județului


„La cât mai multe numere! «Ancheta» face parte din viața cotidiană a județului și a noastră. Este o publicație așteptată cu informații, cu ceea ce oferă la fiecare început de săptămână. Ca relație personală, este una de colaborare și de prietenie, amiciție. O relație frumoasă”.

 

 

 

 Emilian Dragnea, prefect județul Argeș: Sunteți o echipă foarte bună!


„Este un prilej aniversar foarte frumos și, în aceeași măsură, foarte important pentru voi și pentru comunitatea argeșeană. Publicația «Ancheta» este un etalon al presei argeșene la care ne raportăm toți: aveți informații corecte, acționați deontologic și cu mult profesionalism. Este ocazia perfectă de a vă ura toate cele bune și la cât mai multe apariții pe piața argeșeană. Și aș vrea să menționez că aveți o echipă foarte bună, un exemplu de colectiv, ceea ce se vede foarte bine și la evenimentul vostru, mult așteptat din fiecare an. Continuați tot așa!”

 

 

 

 

Dan Manu, președinte CJ Argeș: «Ancheta» este și va rămâne unul dintre cele mai citite ziare


„Este un săptămânal foarte așteptat în fiecare luni. Este cel care deschide comentarii foarte echilibrate, cu puncte de vedere, bine documentate. Mă bucur, ca   cititor, că ați ajuns la 600 de apariții, de aniversări. Este momentul să spun la mulți ani întregului colectiv redacțional. Pentru mine este și va rămâne unul dintre cele mai citite ziare din săptămâna respectivă!”

 

 

 

 Cornel Ionică, primar Pitești: La cât mai multe apariții!


„Sigur că «Ancheta» este un ziar pe care îl așteptăm cu toții la începutul fiecărei săptămâni. Este ocazia perfectă pentru a vă dori la cât mai multe apariții. Vă dorim mult succes, sănătate și bucurii întregului colectiv Ancheta!”

 

 

 

 Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeş: Să avem o colaborare bună și pe viitor!


„600 de apariții reprezintă o cifră frumoasă care îmi dă ocazia să vă spun la mulți ani și multă sănătate tuturor celor care își desfășoară activitatea la săptămânalul «Ancheta». La cât mai multe apariții și succes în continuare! Mult spor la treabă! Eu am mai fost și supărat, dar nu vrea să vin cu critici și observații. Vreau să vă urez la mulți ani, iar pe viitor să avem o colaborare bună, obiectivă și să dea Dumnezeu ca pe viitor să fie și mai bine!”

 

 

 Gheorghe Smeoreanu, director Criterii.ro: Să fie până la sfârșitul secolului!


„Pentru mine, ziarul vostru este un miracol! Aveți o echipă veche, foarte bine închegată, un ziar puternic, condus de o femeie care este foarte tare. În mintea mea,  ziarul vostru a însemnat un miracol. Un ziar condus de o femeie, o echipă stabilă, eu în România nu prea am mai văzut asta. Ce să zic? Să fie până la sfârșitul secolului!”

 

 

 Marilena Barață, trustul de presă Curierul Zilei: Vă felicit din suflet, pentru că știu ce înseamnă munca de presă!


„Cum să nu vă felicit? Vă felicit din toată inima, pentru că știu ce înseamnă munca de presă într-o lume în care nu sunt dorite ziarele. Să aveți forța și puterea să mergeți mai departe și să ne auzim și la 1.000 de numere. Pentru că în fiecare număr de ziar este pus acolo o parte din sufletul vostru. Vă felicit pentru că aveți o directoare minunată, o echipă unită și de neoprit care an de an a muncit mult și pentru realizarea unui bal minunat, eveniment așteptat de tot mediul public argeșean. Vă felicit, pentru că mergeți înainte și pentru că reușiți să dați ceea ce este mai bun în voi toți.”

 

 

 

 Cristina Munteanu, director stația Antena 3 Pitești: Aveți o strategie-exemplu pentru orice instituție media


„«Ancheta» este un reper autentic pentru presa locală, sunteți o redacție profesionistă! Una dintre puținele în care se face și școală pentru viitorii jurnaliști. Mai mult, aveți și o strategie-exemplu pentru orice instituție media, pe lângă printul de analiză și anchetă în care așezați în context informațiile la primă mână, ați dezvoltat propria divizie on line - sursa ta! Vă felicit în numele Antena 3 Pitești, vă mulțumesc pentru colaborare și vă doresc ale sute, mii de ediții! La mulți ani!”