Anca Baciu: „În urma acțiunii de astăzi am reușit să curățăm malurile Raului Doamnei!  | Sursa Ta


Reprezentanții Primăriei Corbi au transmis în mediul online un mesaj în care anunță faptul că în urma acțiunii de curățenie și igienizare desfășurate în comuna Corbi, malurile Raului Doamnei au fost curățate.

La acțiune au participat: consilierul local - Valentin Precup, reprezentantii satesti - Tudoras George Ciprian, Virgil Baciu și voluntarii - Crina C Zamfir, Garofita Vrabie, Radu Dragomir. 

De asemenea primarul comunei Corbi a anunțat că se vor da amenzi pe viitor pentru nerespectarea curățeniei.

„În urma actiunii de astazi am reusit sa curatam malurile Raului Doamnei. Este trist sa vezi mormane de gunoaie tinand cont ca aproape toti locuitorii comunei au contracte de gunoi si pubele. 

Daca pana acum am preferat sa dam avertismente, de astazi inante vom aplica doar amenzi. Haideti sa consideram ca acesta este un nou inceput, sa mentinem curatenia si sa dam dovada de educatie.
         
Totodata, le multumim celor care au avut bunavointa de a participa la acesta actiune si anume un consilier local - Valentin Precup, reprezentantii satesti - Tudoras George Ciprian. Virgil Baciu, voluntari- Crina C Zamfir, Garofita Vrabie, Radu Dragomir .
       
Ne asteptam la un numar mai mare de voluntari, dar si de consilieri. Nu este timpul pierdut, asteptam sa va implicati in urmatoarea actiune.”