Anca Baciu, fiica actualului primar Virgil Baciu şi-a lansat candidatura la Primăria Corbi


În cursul acestei săptămâni, mai exact joi 13 august, în prezenţa unui număr foarte mare de tineri, Anca Baciu, fiica actualului primar Virgil Baciu, şi-a lansat candidatura la Primăria Corbi din partea PMP.

Anca Baciu a declarat următoarele: 
„Sunt foarte implicată în ceea ce fac. Îmi plac provocările. Proiectul de suflet la care ţin foarte mult este încurajarea tinerilor de a intra în afaceri. Vreau să facem nişte cursuri periodice la care să vină persoane cu expertiză în business şi care să le explice tinerilor ce au de făcut”. 

Totodată Virgil Baciu a declarat despre candidatura Ancăi Baciu: 
„Anca este o persoană care a învăţat, ambiţioasă şi care a învăţat cum trebuie şi unde trebuie. Este o performanţă felul în care Anca a reuşit să conducă firmele familiei. Sunt sigur că Anca este cel mai bine pregătită pentru a câştiga Primăria Corbi”.

Anca Alina Baciu şi-a luat licenţa în Business şi Turism la ASE Bucureşti în 2018, iar în acest an şi-a luat masterul în Management Turistic şi Comerţ.

 

Candidaţii la preşedinţia Consiliului Judeţean îşi prezintă PRIORITĂŢILE PENTRU ARGEŞ ÎN 2020-2024


Virgil Baciu. Partidul Mişcarea Populară

53 ani
Studii: licențiat în Managementul Afacerilor şi masterand 
Profesia: economist 
Funcţia actuală: primar – Corbi.

# Alocarea a minimum 40% din buget pentru secțiunea de dezvoltare.
# Parteneriat cu unităţile administrativ-teritoriale pentru implementarea următorului proiect:
„Acordarea de sprijin material pentru creșterea natalității, prevenirea abandonului școlar și creșterea performanţelor școlare la clasele l-lV“.
• 1000 lei/naștere. 
• 100 lei/luna școlară/elev.
• 300-1000 lei pentru rezultate excepționale.
Aceste sume vor fi susținute 50% de către CJ Argeş 
# Alocarea sumei de peste 150 milioane lei în următorii 4 ani pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea cu echipamente a Spitalului Județean Argeş”.
# Modernizarea a 500 km de drumuri județene. 
# Dezvoltarea parteneriatelor public-private, parteneriatelor între CJ și primăriile din județ pentru susținerea cheltuielilor și digitalizarea serviciilor.