ANAF vinde mașini IEFTINE! Prețurile încep de la 600 de lei

30 de mașini vor fi vândute de Fisc în următoarea perioadă, mașini care au intrat în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite. Conform Profit.ro, prețurile variază între 600 de lei și 1.400 de lei.

Astfel, pentru 600 de lei poți cumpăra o Dacia 1310 din 1999 sau o mașină VAZ (exportată sub numele de Lada) din 1988,iar de la aproximativ 1.000 de lei în sus poți achiziționa mașini ca BMW sau Mercedes, unele dintre ele având o vechime chiar mai mică de 20 de ani.
Prețurile includ și TVA, iar licitația va fi în această săptămână.

Vezi lista mașinilor puse la vânzare:

 

Condiții de participare:

-înscrierea la licitație pe baza unei cereri; plata unei garanții de participare la licitație, reprezentând cel puțin 10% din valoarea de pornire a licitației împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;

-pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului;

-pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română și legalizat;

-pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

-pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport sau carte de identitate, după caz;

-certificate de atestare fiscala emise de creditorii fiscali, din care sa rezulte ca participantul nu are obligatii restante la bugetul de stat si la bugetul local.