ANAF: Un nou formular! Vezi aici detalii!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală propune, printr-un proiect de ordin, aprobarea unui formular special.
Este vorba despre formularul 700 "Declaraţie de înregistrare/modificare a categoriilor de obligaţii fiscale declarative înscrise în vectorul fiscal".
Prin acest formular, contribuabilii vor avea posibilitatea de modificare, prin intermediul Internetului, a categoriilor de obligaţii fiscale declarative, care sunt înscrise în vectorul fiscal, cu excepţia solicitării de înregistrare în scopuri de TVA. 

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE Cetățenii din Bascov care au proprietăţi pe traseul Autostrăzii Piteşti-Sibiu sunt așteptați la Primărie!

Pentru înregistrarea/modificarea obligaţiilor declarative care formează vectorul fiscal nu se depun, odată cu declaraţia de menţiuni, documente justificative, se arată într-un comunicat al Fiscului.

CITEȘTE ȘI ... Veste bună pentru salariații cu normă parțială

Potrivit art. 88 alin. (1) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, modificările ulterioare ale datelor din declaraţia de înregistrare fiscală trebuie aduse la cunoştinţă organului fiscal central, în termen de 15 zile de la data producerii acestora, prin completarea şi depunerea unei declaraţii de menţiuni.
Acum, declaraţia de înregistrare fiscală este însoţită de acte doveditoare ale informaţiilor cuprinse în aceasta.

Sursa: mediafax.ro