ANAF Teleorman s-a dus peste patronul din Corbi care l-a huiduit pe Dragnea

În urmă cu aproximativ o săptămână, în timpul unei vizite electorale derulata de Liviu Dragnea în județul Argeș, pe traseul Topoloveni-Corbi, în comuna din nordul judetului, acolo unde Dragnea mergea să viziteze o plantație pomicolă, mai multe persoane, printre care și Valentin Grigoroiu, consilier local PNL și patron al unei firme care se ocupa cu sobe de teracota, l-au huiduit pe liderul PSD, reprosându-i că fură țara. 

La numai câteva zile distanta, pe capul omului au inceput sa curga controale, primii care s-au infiintat la sediul firmei fiind cei de la Garda Forestiera si Politia Silvica. Lucrurile nu s-au oprit însă aici.

Astazi, ANAF a purces rapid si absolut intamplator tot la mica afacere din nordul judetului nostru, Valetin Grigoroiu (proprietar al firmei) , fiind anuntat ca trebuie sa prezinte inspectorilor toate documentele privind afacerea sa, de la acte de funcționare la stocul de marfă si produse finite.

„Eu am fost printre protestatarii care l-au huiduit pe Dragnea cand a făcut vizita în comuna Corbi. Consider că au legătură cu acest lucru, contralele ulterioare, pentru că domnul preşedinte Dragnea s-a interesat despre mine şi alţi băieţi care au fost acolo, la protest, şi au consemnat informaţiile. Săptămâna trecută, imediat după protestul pe care i l-am făcut lui Liviu Dragnea, au venit controale de la Garda Forestieră, Poliţia Silvică, astăzi la ora 10.00 a venit Antifrauda, de la Teleorman. Mă simt absolut intimidat de toate controalele astea care au venit in mai putin de o saptamana si mi se pare anormal ca institutiile statului sa se lase folosite in felul acesta de capriciile unui om politic, indiferent cine este acela.  

Mi-au lăsat o invitaţie şi se întorc marţi să îmi efectueze controlul, pe documentele pe care mi le-au cerut, deci acum nu s-a încheiat niciun proces verbal, pentru că contabilul nu era disponibil. Eu sunt 100% în regula! Din discuţiile cu dânşii am aflat că este de la nivel înalt ordinul şi au directivă ca să efectueze controlul la sânge, dacă mă înţelegeţi! Îmi asum că eu sunt persoana care l-a huiduit. Nu pot sa spun ca oamenii s-au purtat urat, au fost chiar amabili, dar mi-au explicat ca nu au incotro, ca e ordin venit de sus și că le pare rau, dar asta e”, a povestit Valentin Grigoroiu pentru reporterii Sursa Ta.

Reamintim că ANAF-ul este structură regională a cărei conducere în cazul județului nostru este realizată, centralizat,  de la Alexandria, judetul Teleorman.

Primarul Baciu: „Prefectul de Argeș, personal s-a interesat cine sunt oamenii aceștia!”

Primarul comunei Corbi a declarat, de asemenea, că este șocat de presiunile la care este supus colegul său consilier PNL și că cel mai grav aspect pe care vrea sa il denunte este implicarea personala pe care prefecutul de Argeș, Emilian Dragnea ar fi avut-o, conform domniei sale, în identificarea persoanelor din Corbi, care au indraznit să il huiduie pe Liviu Dragnea:


„Știu foarte clar ca in sedinta Colegiului Prefectural de saptamana trecuta domnul prefect Dragnea, personal, l-a intrebat pe primarul din Domnești, avand în mână poze cu persoanele care au huiduit, cine sunt acești oameni si cu ce se ocupa ei punctual. L-a intrebat despre Valentin Grigoroiu, despre viceprimarul Dan Aldea, despre un baiat din Domnesti, Sorin Stirboiu și despre Dan Vasile, baiatul fostului primar Gheorghe Vasile. Acestia, impreuna cu alte 4-5 persoane, erau oamenii filmati atunci cand l-au intampinat cu reprosuri, pe Dragnea, la noi în comună. Implicarea personala a prefectului mi se pare extrem de grava si revoltatoare intr-un asemenea subiect. Omul acesta, Valentin Grigoroiu, este terorizat si el, si familia lui de controalele venite unul dupa altul, de cand a indraznit sa se ia de Dragnea.”, ne-a declarat primarul Virgil Baciu.

Revenim cu un punct de vedere al Prefecturii Argeș pe aceasta temă.