ANAF scoate la vânzare apartamente la SUPER PREȚURI!

ANAF scoate la vânzare apartamente la SUPER PREȚURI! Locuințele rămase fără moștenitori sunt scoase la licitație.

Cei care au în plan să își cumpere o locuință, dar prețurile piperate nu i-au convins încă, pot opta pentru apartamentele scoase la vânzare de Fisc. Astfel, imobilele proprietarilor care au murit fără a lăsa moștenitori, au intrat automat în posesia statului.
Pe măsură ce statul diminuează prețul, de la o licitație la alta, apartamentele pot fi achiziționate la super prețuri. Prin departamentul de valorificare bunuri, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) le pune spre vânzare. Preţurile cerute de stat sunt, de cele mai multe ori, sub nivelul pieţei.

CITEȘTE ȘI ... AZI! A început campania electorală pentru alegerile parlamentare


Cei interesați pot găsi informații la rubrica „Anunţuri" de pe site-ul ANAF, în categoria „Valorificare bunuri ale statului", unde sunt prezentate atât detaliile bunurilor, cât şi ale licitaţiei.
Un exemplu convingător ar fi o licitația organizată pe 17 noiembrie a Direcției Finanțelor Publice Prahova care organziează licitația pentru vânzarea, în Sinaia, a unui apartament cu două camere, cu suprafaţă de circa 45 mp, preţul de pornire fiind de circa 22.000 de euro (100.000 de lei). Preţul este destul de avantajos în condiţiile în care un apartament de două camere în această localitate valoarează între 35.000 şi 50.000 de euro, în funcţie de amplasament.

Sursa: businessmagazin.ro