Ana Stan - sunată de Ludovic Orban în timpul sedinței CL!

Una dintre suprizele ședinței de CL Pitești al cărei obiectiv central a fost reprezentat de desemnarea celor doi viceprimari ai municipiului Pitești l-a reprezentat propunerea Anei Stan pe lista candidaților potențiali la această funcție.

CITEȘTE ȘI ... Cursă strânsă pentru Pitești! Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu sunt viceprimarii

Propunerea a venit dinspre Dănuț Dinu (PMP) care a declarat că a fost plăcut impresionat de atitudinea echilibrată a notarului argeșean, consilier din partea PNL.

CITEȘTE ȘI . ... Au început programările pentru vaccinul AstraZeneca. Lista centrelor în Argeș

Deși liberalii aveau un candidat propus în persoana lui Gelu Tofan, știute fiind diseniunile de la nivelul organizației municipale, candidatura Anei Stan s-a materializat ca o mare supriză.

Ea a acceptat, declarând că nu vrea ca cetățenii să creadă că se eludeaza, chiar dacă decizia a echivalat cu o sinucidere politică.

Semn că decizia de a accepta a aruncat în aer partidul, însuși președintele PNL, Ludovic Orban, a sunat-o în timpul ședinței. Ana Stan a ales să nu răspundă la momentul respectiv. A obținut 10 voturi pentru funcția la care a fost propusă în ultimul moment, dar cuțitele lungi din această noapte sunt scoase.

CITEȘTE ȘI ... Ziua Internațională a Cititului Împreună - Școala Gimnazială Traian a acceptat provocarea

 

ULTIMA ORĂ: La sfarsitul sedintei desfasurata la Primaria Pitesti, Ana Stan a anuntat ca isi da demisia din Consiliul Local. Domnia sa spusese, inca dinainte de vot, ca isi asuma decizia de a accepta sa se numere printre candidati, indiferent de consecinte: "Macar plec cu fruntea sus!", a fost comentariul notaritei pitestene la momentul respectiv. Ca atare, dupa ce sedinta s-a finalizat, a preferat sa isi prezinte demisia fara a astepta sa fie decapitata de partid.