Amendamante pentru Argeș depuse la legea bugetului

Vicepreședinte USR, Ionuț Moșteanu, a depus la dezbaterea pe bugetul 2019 5 amendamente destinate Argeșului. Amendamente vorbesc infrastructura rutieră și turistică a județului.

CITEȘTE ȘI ... Director nou la APIA Argeş - Adjunctul Mariana Pană numită interimar

Deputat de Argeș prezintă:

”1. Amendament pentru demararea refacerii drumului 67B Pitești - Moșoaia - Poiana Lacului - Vedea - Drăgășani - Scoarța. Au pus 4 mil lei - MAI NIMIC pentru 188km cât are tot tronsonul. Pentru al treilea an la rând am cerut 45 mil lei ca să înceapă o dată de undeva.
2. Amendament pentru modernizarea Transfăgărășanului. Anul trecut nu s-a prezentat nimeni la licitația pentru studiu de fezabilitate pentru că erau prea puțini bani. Am cerut suplimentarea cu 4 milioane de lei
3. Amendament pentru demararea refacerii DN 73C - Câmpulung Muscel - Curtea de Argeș. E o bătaie de joc ceea ce se întâmplă cu acest drum de ani de zile. Am cerut 5 milioane ca să se poată licita studiul
4. Amendament pentru studiul de fezabilitate pt Domeniul Schiabil Făgăraș. PSD-ul l-a prins în 2017 ca proiect prioritar de interes în național și acum nu mai face nici un pas.
5. Amendament pentru studiul de fezabilitate - Schi în România – Albeștii de Muscel” - proiect de interes local în master planul de turism.

Pentru toate am indicat sursa de finanțare - diminuarea proporțională a finanțării partidelor politice. Era vorba de bani puțini care ar fi demarat proiecte importante pentru argeșeni. Din păcate toate au fost respinse de majoritatea parlamentară PSD - ALDE. Ei au nevoie de la argeșeni doar de voturi, nu și de creșterea economică și a nivelului de trai!

O să insist în fiecare an. Argeșul merită mai mult!”