După celebra metodă "Accidentul", hoţii au pus la cale noi moduri prin care-şi păcălesc victimele. "Amenda pentru parcare" e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei. Poliţiştii vă avertizează să nu cădeţi în capcană.

Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală, o zonă de birouri extrem de aglomerată. Maşinile parcate pe trotuar sunt noile ţinte ale hoţilor care au inventat o metodă nouă de înşelăciune. Îşi plasează momeala direct în geam.

În minivacanţa de Sfânta Maria, sediul Poliţiei Locale Voluntari este închis. Dar în presupusa amendă scria că plata trebuie făcută la sediu în data de 15 august, la ora 10 dimineaţa. Antetul arată sigla politiei locale a Capitalei, în timp ce în text apare, de fapt, Politia Locală a oraşului Voluntari.

În cazul în care găsiţi astfel de anunţuri în parbriz, contactaţi instituţia menţionată în act. Dacă aceasta lipseşte, vă puteţi adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie. În niciun caz nu viraţi bani într-un cont străin.


Sursa: observator.tv