Amendă de 2.000 de lei pentru un bărbat din Câmpulung pentru nerespectarea carantinei | Sursa Ta

În ziua de 4 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuau verificarea persoanelor pentru care a fost instituită măsura izolării sau carantinării la adresa aleasă, au constatat că un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, nu se afla la adresa declarată de carantinare.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș.

-------------------------------------

În ultimele 48 de ore, au fost organizate și desfășurate 44 de acțiuni punctuale (din care 38 de acțiuni independente ale polițiștilor, 4 acțiuni cu reprezentați ai instituțiilor M.A.I. – jandarmi și pompieri argeșeni și două cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Au fost verificate 238 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. 1.631 de persoane şi 249 de mijloace de transport în comun au fost controlate în ultimele două zile.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.500 de lei, după cum urmează:

-53 de sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție în spațiile pentru care există această obligație;
-o sancțiune, în valoare de 2.000 de lei, unei persoane care nu a respectat măsura carantinei.