Amănunte șocante de la FERMA DE SCLAVI DIN BEREVOIEȘTI: „Mi-a pus cuţitul la gât şi m-a ameninţat cu drujba pornită”

Noi detalii ies la iveală în urma anchetei de la Berevoiești, acolo unde zeci de copii și tineri au fost obligați să muncească pentru mai multe familii de romi. Potrivit Digi 24, victimele erau răpite de pe stradă, lovite cu ciocanul și amenințate cu drujba pornită.
Una dintre victime a povestit îngrozită procurorilor: „Am auzit când îl bătea pe Andrei întrucât se auzeau palmele şi loviturile aplicate acestuia, înjurăturile şi ameninţările. Plângea şi îi ruga să nu îl mai lovească”.
Andrei are 23 de ani și este doar una dintre victimele patronilor de sclavi. A fost luat de pe drum când se întorcea de la serviciu de la Craiova. A fost dus în Berevoiești și obligat să muncească. Cristian, de 25 de ani, a ajuns victimă după ce a crezut în promisiunea unui loc de muncă bine plătit. Ce a urmat l-a marcat pe viață.

Victimă: „Primeam de două, trei ori mâncare pe zi, în funcţie de câte ori mâncau cei din familie. Întotdeauna îmi erau date să mănâc resturile de la masa lor. (...) Mă bătea cu palmele şi mă lovea cu ciocanul pe spinare că să fac muncile respective. (... ) Mi-a pus cuţitul la gât şi m-a ameninţat şi cu o drujbă pornită pe care a îndreptat-o către mine, că dacă nu duc treburile până la capăt şi mai repede, o să am de suferit”.

Procesul romilor acuzați de trafic de persoane va începe în luna ianuarie.

Sursa: Digi 24