Am învățat să fim mai atenți la ceea ce se întâmplă în jur

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Adrian Sandu
Varsta: 44 de ani
Ocupație: secretar general ACAROM, membru în Consiliul director ACAROM
Studii: Academia de Studii Economice București: Relații Economice Internaționale, Universitatea „Constantin Brâncoveanuˮ
Pasiuni: automobilele, tenisul de câmp, FC Argeș.

----------------------------------------------------------------

 

Față de vechea generație, care a trebuit să se adapteze rapid la economia de piață, noua generație trebuie să facă legătura între ce a fost și provocările unui viitor în care schimbările și salturile tehnologice sunt aproape la ordinea zilei. 


„Dezvoltarea unor sinergii între generații de angajați, între sistemele de lucru, între transferul și prelucrarea informațiilor, între digitalizare, automatizare și procesele de producție ce necesită muncă fizică” – acestea sunt provocările noii generații, consideră Adrian Sandu, secretarul general al ACAROM.


Potrivit acestuia, avantajele tinerei generații țin de „capacitatea de adaptare ridicată la nou” și „viteza de reacție bazată pe un proces de analiză rapidă a informațiilor”.


2020 a venit cu multe învățăminte.

„Am învățat că nu este 100% necesar să ai un birou fix, am învațat că în situații de criză putem comunica și prin alte metode și că timpul petrecut pe drumuri, în trafic și deplasări poate fi înlocuit cu alte activități, devenind astfel mai eficienți. Am învățat să fim mai atenți la ceea ce se întâmplă în jur.”


Către 2021 privește cu optimism, chiar dacă știe că această pandemie nu va pleca prea curând dintre noi. 


„Cu toții așteptăm un restart, dar cred că va trece mult timp până vom avea din nou libertatea, deschiderea, încrederea să revenim la modul în care ne desfășuram activitatea și viața anterior. Trebuie să rămânem totuși optimiști, să sperăm și să ne motivăm că totul va fi bine!”, a conchis Adrian Sandu.