Altă monstruozitate! Suspectă că și-a omorat nou-născutul! Alți doi copii i-ar fi

Caz cutremurător în Suceava. Un bebeluș a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, chiar în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinaţională. Micuțul ar fi fost omorât chiar de mamă.

Potrivit Mediafax.ro, un polițist din sat este cel care a semnalat cazul, care a văzut femeia gravidă, iar marţi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil.

Mai multe echipaje de poliţie şi un procuror au descins la locuinţa femeii, în vârstă de 37 de ani, găsind bebelușul mort, într-o pungă. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat că cercetările continuă. Bebelușul s-ar fi născut viu și ar fi fost omorât de mamă.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Naşterea ar fi avut loc în timpul nopţii de luni spre marţi.

Vecinii femeii susțin că este posibil ca aceasta să fi omorât copilul. Totodată, se vehiculează informații, conform cărora femeia nu ar fi la prima sarcină în urma căreia pruncii au dispărut.

Femeia acuzată de pruncucidere este inginer la o companie multinaţională şi are trei copii.

 


Foto: Mediafax.ro