ALPROM – 55 de ani de excelenţă în industria mobilei

70% din produsele fabricii piteştene merg la export.


Povestea brandului Alprom a început în 1963, iar în cei 55 de ani de activitate fabrica din Piteşti a reuşit să se claseze printre liderii industriei de mobilă din România, recunoscut şi în Europa, păstrând cu rigurozitate tradiţia, calitatea, promptitudinea şi seriozitatea. Calitatea şi durabilitatea pieselor de mobilier concepute şi fabricate  în judeţul nostru, designul preţios, capacitatea mare de prelucrare a lemnului şi experienţa solidă, dar şi dorinţa de inovare şi dezvoltare au făcut ca Alprom să depăşească graniţele ţării şi să fie căutat şi în afară. Mobila Alprom a fost aleasă şi de resorturi de lux din staţiuni turistice renumite, iar dacă veţi avea prilejul să vizitaţi măcar showroom-ul de la Piteşti, veţi înţelege de ce străinii au preferat produse fabricate în Argeş. 


Mobila este cea care conturează personalitatea unei case, a unui loc. Piesele de mobilier atent armonizate pot desena un tablou romantic, de linişte şi refugiu, încadrat în locuinţa dumneavoastră. Modern sau clasic, colorat sau monocrom, sunt cerinţe pe care designerii de la fabrica piteşteană vi le pot transforma în realitate, iar dacă nu ştiţi exact ce să alegeţi ei vă pot ajuta cu o sursă de inspiraţie. Ţinta pe care şi-a trasat-o noua echipă managerială, împreună cu colectivul din departamentele de creaţie şi producţie, se sintetizează astfel: excelenţa în toate etapele meşteşugului lemnului pentru ca, la final, materia primă să ia forma unei piese de mobilier de înaltă calitate cu un design elegant. Lista de produse cuprinde mobilă în design clasic si modern, din lemn masiv sau parţial masiv, destinate atât locuinţelor personale, cât şi pentru hoteluri. Principalele  esenţe în care se lucrează sunt stejar, fag, plop, răşinos şi alte tipuri specifice pentru zona est-europeană în diverse finisaje. O gamă aparte este cea a mobilierului tapiţat, pe structură de lemn masiv, pentru care se foloseşte, în funcţie de cerinţele partenerilor, o mare varietate de stofe, piele ecologică şi piele naturală. Alprom produce atât designuri exclusive pentru retaileri şi distribuitori internaţionali, cât şi modele sub marca proprie, distribuite în România şi în alte ţări. Alprom S.A. este recunoscut ca şi furnizor tradiţional de mobilă pentru piaţa vest-europeană, reuşind să realizeze o cifră de afaceri de peste 12 milioane de Euro, din care exportul reprezintă 70%. Misiunea sa este să ofere clienţilor săi excelenţa în producţia de mobilier, printr-o linie completă de produse durabile, de înaltă calitate, cu un design elegant şi finisaje impecabile.


Expoziţia ALPROM SA din Piteşti vă poate ajuta să vă creaţi o imagine despre piesele de mobilier care vă pot defini locuinţa. Show-room-ul se află pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 2-4, Piteşti. 
| Telefon: 0040-348-408679 | Fax: 0040-348-408679 | E-mail: vinzarimobila@alprom-sa.ro