ALO...Primăria?! Apa bazinelor din ștrand a fost deversată în Parcul Trivale! (video)

ALO...Primăria?! Apa bazinelor din ștrand a fost deversată în Parcul Trivale!

Situație “made în România” în municipiul reședință de județ, după ce Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești a purces la schimbarea apei din bazinele aferente Strandului Trivale. Cantitățile uriașe de apă nu au fost scoase, ca în orice loc civilizat, cu pompe pentru a fi înlocuite, ci au fost pur și simplu... deversate în pădure  și – de aici – mai departe, în Parcul Trivale.

În vreme ce zona forestieră s-a transformat în locație de râulețe și mini-cascade, parcul este plin de bâltoace. Situația durează de ieri dimineață, fără ca reprezentanții SPEP să se sesizeze asupra modului în care ideea creață de a deversa bazinele în pădure afectează cetățenii și imaginea celui mai mare parc al orașului.
 În acest context, ieri și azi, trecătorii ieșiți la plimbare, bicicliștii sau mămicile cu cărucioare care traversează în număr mare oaza de verdață a Piteștiului privesc uimiți la apa care nu contenește să se reverse dinspre pădure și fac slalom printre bâltoacele de pe carosabil.

Imaginile suprinse de cititorii Sursata.ro și trimise către redacție arată limpede că cei responsabili au transformat Parcul Trivale într-o zonă de deversare.

CLICK AICI ... VEZI VIDEO

Director Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Public Pitești, Constantin Zichil ne-a declarat că nu are idee de ce au făcut subordonații săi și că - din ce știe domnia sa - golirea bazinelor trebuie făcută cu pompe.

SursaTa: Am dori și noi un punct de vedere cu privire la deversarea, de ieri, a apei din Ștrandul Trivale, prin pădure. Apa a ajuns și a inundat Parcul Trivale

C. Zichil: Nu știu să vă spun. O să verific și eu aici. Sunați-mă pesteo oră

SursaTa: De ieri este problema. S-a inundat Parcul Trivale, a ajuns apa in zona pietonală, pe unde se plimbă bicicliști, mămici cu copii...

C. Zichil: Ce să se inunde? Nu știu să vă spun. Acum vă aud pe dumneavoastră. Știu că incepuseră operațiunea de golire a ape...dar e apă curată!

SursaTa: Să ințelegem că asta e procedura? Se dă drumul apei din bazin prin pădure?

C. Zichil: Nu nu nu, nu asta este procedura, sunt niște pompe. Probabil or fi avut vreo problemă