Alin Călinescu - rezultat excepțional la evaluarea anuală!

Cunoscut pentru pasiunea, profesionalismul și tenacitatea de care a dat dovadă, directorul Centrului Cultural Mioveni confirmă încă o dată că munca asiduă este cheia succesului. Vorbim despre nimeni altul decât Alin Călinescu care la evaluarea anuală a obtinut un punctaj de 9.90. 


Tânărul manager a venit la Mioveni cu dorinţa de a cultiva în rândul localnicilor gustul pentru evenimentele artistice de calitate.

„Nu mă regăsesc în mediocritate. Vreau să îmbogăţesc activitatea culturală a Mioveniului prin calitatea evenimentelor oferite de Centrul Cultural. Ca manager, eu am doar nişte dorinţe de a performa. După cei trei ani de mandat vreau să las ceva în urma mea. În ceea ce mă priveşte, eu nu vreau să dezamăgesc aşteptările Primăriei şi ale Consililiului Local Mioveni. Vom munci eficient, în echipă”, a fost promisiunea lui Alin Călinescu la preluarea mandatului.

Aşa se face că, de când a devenit director al Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu a reuşit să marcheze cu succes multiple evenimente, prin spectacole de excepție și evenimente cu sala plină, dorind să cultive în rândul localnicilor gustul pentru evenimentele artistice de calitate.