Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier!

PSD propune pentru funcția de premier pe doctorul Alexandru Rafila. Conform social-democraților, propunerea acestora este agreată de aproape 60% dintre români, bucurându-se de o largă susținere populară.

”Aproape 60% dintre cetățenii cu drept de vot consideră că propunerea PSD este bună sau foarte bună, mai ales în actualul context economic în care e nevoie de un premier care să știe cum să combată pandemia.
Dacă ar putea vota pentru funcția de prim-ministru, 55% dintre români ar vota în favoarea propunerii PSD pentru această poziție!
Târguielile pe funcțiile de ministru care au avut loc în ultimele zile între PNL și USR-PLUS au arătat cât de catastrofală ar fi o guvernarea formată dintre aceste două partide și UDMR. 
Nici măcar nu au ajuns la putere și deja se ceartă pentru funcții. Au lipsit cu desăvârșire discuțiile despre soluțiile sau principiile despre de guvernare. 
Practic, s-ar reedita Guvernarea CDR care a fost măcinată de certurile nesfârșite dintre partidele care formau coaliția de guvernare, în timp ce economia se prăbușea, iar cetățenii își pierdeau locurile de muncă și puterea de cumpărare!”, a declarat pe pagina de socializare, social democratul Viorel Valentin Enache.