Alexandru Mihai Ștefan - candidat la Consiliul Județean


"Sunt piteștean, absolvent al Colegiului National "I.C. Brătianu", profilul matematică - informatică. Ulterior am fost licențiat în Științe Sociale și Administrative cu specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, iar în prezent sunt masterand în cadrul Facultății de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București. Am 33 ani și sunt antreprenor. Am decis să mă implic în politică cu mulți ani în urmă, când am realizat că modernizarea societății nu se poate face decât prin implicarea fiecăruia dintre noi. Candidez la Consiliul Județean Argeș pentru că știu foarte bine problemele cu care se confruntă locuitorii acestui județ, dar mai ales pentru că am și soluțiile potrivite, pe care doresc să le implementez alături de colegii mei din USR-PLUS.

Mărturisesc că nu am fost niciodată adeptul proiectelor fanteziste și sunt de părere că trebuiesc rezolvate mai întâi problemele de bază ale cețățenilor. Ca atare, prioritățile mele sunt:
- Sănătatea - mă interesează în mod deosebit creșterea numărului de paturi și dotarea spitalelor argeșene cu aparatură foarte performantă.
- Infrastructura - în primul rând îmi doresc drumuri pe care să se poată circula în condiții de siguranță. Ulterior, trebuie implementat un master plan de transport care să fluidizeze traficul, dar care să ia în calcul fluxurile de pe viitoarea autostradă Pitești - Sibiu, cât și de pe drumul expres Pitești - Craiova.
- Asigurarea unor condiții decente de trai: voi face tot ce este posibil ca fiecare sat din comunele argeșene să fie legat la rețeaua de apă, gaze și canalizare.
- Educația și cultura - nu pot concepe că în anul 2020 încă mai există școli cu toaleta afară - acest lucru trebuie remediat urgent.
- Sprijinirea mediului de afaceri și crearea de noi locuri de muncă prin crearea unor parcuri industriale, cât și prin acordarea de facilități firmelor care doresc să investească pe raza județului nostru.
- Încurajarea și dezvoltarea turismului, deoarece Argeșul are un potențial enorm, în special în zona de nord a județului;
- Reforma administrativă prin transparență și digitalizare. Consider că sunt foarte multe lucruri pe care cetățenii ar trebui să le rezolve online, fără a mai pierde timp și bani deplasându-se la un ghișeu.

Îți propun să mă urmărești în continuare pentru a afla mai multe detalii și te rog să mă sprijini cu un vot pe 27 septembrie. Îți mulțumesc anticipat și te asigur că doar implicându-ne împreună vom reuși!"

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251