Alex Pîrvu - pe scena Filarmonicii Piteşti la primul concert cu public după o lungă perioadă de restricţii

În seara de 14 ianuarie, Filarmonica Piteşti a susţinut primul concert simfonic cu public, după o perioadă destul de lungă în care acest lucru nu a fost posibil. 

Evenimentul s-a derulat sub genericul „Tinere talente”, iar pe scenă s-au regăsit soliştii Aida Popa (violoncel), Inya Cutova (pian), Larisa Nicolae (vioară), Flavius Ilie (nai), Denisa Dumitrache (voce), Alex Pîrvu (voce) sub bagheta dirijorului Tiberiu-Dragoş Oprea. 

Revenirea pe scenă a talentatului Alex Pîrvu a fost de bun augur. Solistul piteştean a devenit cunoscut atunci când a păşit, timid, pe scena de la „Next Star”, dar lucrurile nu s-au oprit acolo. 
Piteşteanul nostru talentat a ajuns să cânte alături de mari artişti, precum Al Bano, Toto Cutugno, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Feli, Florin Ristei şi pe mari scene, ceea ce dovedeşte, fără urmă de îndoială, că Alex a gustat din succes, visul său fiind să cânte pe marile scene ale lumii.

 Alex este acum elev în clasa a XII-a în cadrul Liceului de Arte „Dinu Lipatti”, la secţia canto clasic, şi simte că aceasta este cariera pe care doreşte să o urmeze. Se pregăteşte pentru examenul maturităţii , bacalaureatul, dar şi pentru admiterea la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. În luna decembrie 2020, Alex a devenit major, un prag important în viaţa fiecăruia dintre noi, iar adolescentul de odinioară s-a transformat într-un adevărat bărbat cu o voce de aur şi cu o voinţă de fier. 

Îi urăm baftă multă lui Alex Pîrvu în tot ce îşi propune şi aşteptăm cu nerăbdare alte veşti minunate.