(video) Autorități alertate de evrei șmecheri. S-a întâmplat pe Transfăgărășan

Alertă pe Transfăgărășan!

 

UPDATE, 17:55

Gest incredibil făcut de o familie de evrei care a plecat să viziteze Transfăgărășanul. Au sunat sa alerteze autoritățile și au spus, conform salvamontistilor, ca sunt pe punctul de a cadea in prăpastie. In realitate, ajunsi aproape de tunelul care desparte județele Argeș și Sibiu, ei s-au temut sa se întoarcă nesupravegheati, pentru ca strada era acoperită de gheata.

Erau pe Transfăgărășan, la doi km distanta de cabana Capra, intr-o masina, 3 adulti si un copil, toți de naționalitate israeliana, între ei și o femeie care alunecase pe gheata. Aceasta acuza dureri la coapsă. A fost monitorizată, dar a refuzat transportul la spital. De urgentă a fost trimisa acolo o patrula a Salvamont Arges de la Cota 2000, jandarmii montani si un echipaj ISU. A fost prealertat si elicopterul SMURD, pentru ca s-a anunțat ca o persoana este lovită.

Toată această tevatură din cauza ca evreilor le-a fost teama sa coboare. Deocamdată nu le-au dat amendă, dar este posibil să se ia în calcul alertarea nejustificată a autorităților.


 

La doi kilometri de cabana Capra, la cota 2000, o mașină este pe punctul de a ajunge în prăpastie. În autoturism se află trei adulți și un copil, toți din Israel.

Sper locul respectiv a fost trimisă o patrulă de la cota 2000, intervenind până la sosirea  jandarmilor montani si a echipajelor ISU. De asemenea, a fost prealertat si elicopterul SMURD.

CITEȘTE ȘI ... Și-a băgat în mormânt copilul. Femeia a ajuns, din nou, după gratii!


Din primele informații, se pare că ar exista o victimă, o persoană lovită, dar care nu solicită transportul la spital.
 

 

Sursa foto/video Salvamont Arges