Alertă maximă! 5 morți și 6 răniți

 poliţişti au fost împuşcaţi în Dallas la un protest faţă de tratamentul brutal folosit de poliţişti cu persoanele de culoare. Cinci dintre ei şi-au pierdut viaţa. Trei suspecți au fost reținuți iar poliția crede că un al patrulea este liber.

CITIȚI ȘI ...Au prejudiat statul cu 17 milioane de euro

Conform Digi24, evenimentul este încă în desfășurare. Polițiștii caută în orașul Dallas eventualele bombe despre care unul dintre suspecții reținuți le-a spus polițiștilor în timpul interogatoriului.

Sursa video Digi24

Autoritățile au făcut declarații cu privire la acest eveniment. Unul dintre ei a spus că sunt bombe aplasate în orașul Dallas. De asemenea, autoritățile aviației civile americane au decis să restrângă zborurile deasupra orașului Dallas.  

CITIȚI ȘI...Canada va ridica vizele pentru români

Suntem în negocieri cu un suspect implicat în aceste atacuri. Suspectul cu care negociem a fost implicat într-un schimb de focuri şi nu a fost foarte cooperant. Am reţinut un suspect, o femeie, care se afla în zonă, într-un garaj. Am urmărit o maşină cu două persoane suspecte care purtau haine de camuflaj. Sunt reţinute şi interogate. Suspectul cu care negociem şi care a fost implicat într-un schimb de focuri le-a spus negociatorilor că va ucide şi va răni mai mulţi dintre forţele de ordine și că sunt bombe peste tot, în garaj și în centru, aşa că suntem foarte precauţi în strategia pe care o abordăm, ca să nu rănim niciun ofiţer şi nici cetăţenii din Dallas”, a anunțat șeful poliției din Dallas.