Amenințare cu bombă la Primăria Pitești: Apelantul a cerut 5000 de euro!

UPDATE, 27 decembrie:

Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru şantaj, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane.

„Verificările continuă, pentru identificarea persoanei apelante şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

UPDATE, ora 20:30

Un bărbat a sunat la Poliția Locală amenințând că detonează o bombă la sediul unei primării din județ dacă nu primește suma cerută.
Autoritățile au analizat situația și au ajuns la concluzia că sediul primăriei din Pitești este cel vizat de bărbat. Apelantul a cerut în schimb suma de 5000 de euro.

Zona Primăriei din Pitești a fost izolată pentru ca ofițerii de la Brigada Pirotehnică să stabilească dacă apelul se confirmă sau nu. Din fericire, a fost o alarmă falsă.


Surse din cadrul anchetei vorbesc despre un posibil suspect, un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, cel care la începutul lunii decembrie a fost cercetat pentru infracţiunii de rănirea sau schinguirea animalelor. (CITEȘTE AICI despre Katalin Talent)

 

UPDATE, ora 18:40

Conform informațiilor oferite de către directorul executiv al Primăriei Pitești, Dan Teodorescu, o persoană ar fi sunat la Poliția Locală Pitești și ar fi anunțat o alertă cu bombă la una dintre primăriile din județ. Oamenii legii au ajuns la concluzia că alerta viza instituția din Pitești. La fața locului s-au deplasat serviciile de specialitate pentru a efectua verificări.
Dan Teodorescu a susținut că instituția primăriei este monitorizată și păzită permanent, deci este exclus ca un străin să poată avea acces în clădire.


----------------------------------------------------------------

 

Un apel la 112 a venit, în această seară, anunțând că la sediul Primăriei Pitești s-ar afla o bombă.

La fața locului au ajuns oamenii legii și pirotehniștii.


Revenim cu informații.