(video)Incendiu la o fabrică din Pitești. Pompierii încă se luptă cu flăcările

UPDATE, ora 15:30

În acest moment, un echipaj de pompieri a rămas la fabrica de mobilă pentru a se asigura că incendiul nu se va reaprinde.

Conform ISU Arges, au ars aproximativ 10 mc de rumeguș din aproximativ 140 mc, cauza probabilă fiind ”folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.”

UPDATE, ora 11:30


În acest moment, echipajele de pompieri, suplimentate cu încă o autospecială cu un container multirisc, lucrează la lichidarea focarelor. Ard aproximativ 200 mc de rumeguș.

La momentul izbucnirii incendiului, în hala fabricii nu erau angajați. La fața locului intervine în plus și o ambulanță SMURD.

Pompierii au fost solicitați să intervină în cartierul Găvana, din Pitești, la o fabrică de mobilă de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, acolo unde se manifestă un incendiu.

CITEȘTE ȘI ... (video) Accident pe Dealul Negru - A căzut 50 m în râpă!

La locul solicitării au intervenit  trei echipaje cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. În prezent, incendiul se manifestă într-un buncăr, acolo unde arde rumegușul.

 

 

Foto descriptiv