ALERTĂ la Bălilești!

Potrivit unui comunicat de presă emis de CJ Argeș președintele Dan Manu, a mers în comuna Bălilești pentru a vedea care sunt pagubele produse de alunecările de teren din zonă.

Chiar la intrarea în comuna Bălilești o astfel de alunecare de teren pune în pericol locuința unei familii. Pentru a stopa acest fenomen săptămâna viitoare va începe construirea unui zid de protecției iar lucrare va fi efectuată de Regia Județeană de Drumuri.

Tot la Bălilești, ploile căzute în ultima perioadă au avariat un pod (zona Poienița). A fost afectat drumul dar și pragul de fund al podului. În urma calamităților produse de ploile abundente administrația locală împreună cu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență au întocmit un raport în baza căruia s-a solicitat sprijin financiar. Până la obținerea finanțării, conform legii, și începerea lucrărilor s-a decis ca de marți, 12 iulie a.c., Regia Județeană de Drumuri să efectueze lucrări de întreținere a zonei și să semnalizeze corespunzător zona.

Cu această ocazie, conducerea Primăriei Bălilești a cerut sprijin la Consiliul Județean Argeș și pentru finalizarea lucrărilor la un pod comunal, pod care face legătura între două dintre satele comunei. Investiția a fost demarată tot cu sprijin financiar de la Consiliul Județean însă mai are nevoie de fonduri pentru finalizare.