(video) Valize suspecte pe scările din fața cabinetului maestrului Nae Zărnescu!

UPDATE, ora 13:00

Nae Zărnescu, fost Decan al Baroului Argeș, fost consilier local al municipiului Pitești, o voce penetrantă a societății civile, a declarat pentru Sursata.ro că bagajele suspecte, un troler mic și o geantă de mână, au fost văzute la prima ora a dimineații, 08:00, de către proprietarul clădirii, domnul Tufeanu.

”Le-am văzut dimineață, erau pe scări. Eu am plecat, nu știu cine a alertat autoritățile. Părerea mea e că bagajele au fost furate. Probabil, hoțul nu a gasit nimic de valoare în interior și le-a abandonat pe scări. Am înțeles că sunt camere de supraveghere în zonă, asta înseamană că se va afla ce s-a întâmplat cu exactitate.”

În clădirea pe scările căreia au fost găsite bagajele suspecte funcționează un cabinet medical și un cunoscut salon de înfrumusețare. La adresa respectiva mai figureaza oficial ca adresa și cabinetul executorului Constantin Cosmin Moromete.

Dupa parcurgerea procedurilor specifice, continutul coletului a fost stabilit ca fiind nepericulos. În valizele suspecte au fost găsite doar haine. După ce s-a terminat activitatea polițiștilor, în zonă și-a făcut apariția și o femeie fără adăpost care a susținut că bagajele îi aparțin și că le-ar fi lăsat în zona respectivă.

Pe timpul cercetărilor, strada a fost închisă, urmând să se reia circulația în cel mai scurt timp.

 

Un colet a fost găsit, cu puțin timp în urmă, în zona Spitalului de Pediatrie. Obiectul pare suspect, motiv pentru care au fost alertate autoritățile.

CITEȘTE ȘI ... Cod portocaliu de ploi torențiale în Argeș!


Polițiștii au izolat zona respectivă pentru siguranța cetățenilor, iar o echipa pirotehnică intervine în acest caz. Se efectuează cercetări pentru a se constata ce se află în coletul suspect.