ALERTĂ INFO TRAFIC! Argeșul îngreunat încă două săptămâni

În județul nostru, până în data de 15 octombrie 2016, pe strada Serelor din comuna Bascov, care face legătura dintre autostrada A1 si pasajul rutier Bascov de pe DN7, se execută lucrări la canalizare.
Circulația rutieră pe segmentul de drum DN7 — ieșire pasaj către A1 se va desfășura pe câte o bandă, în ambele sensuri, pe porțiuni de 150 de metri.

CITEȘTE ȘI ... Ziua internațională a animalelor!


Totodată, până în data de 16 octombrie 2016, pe DN65 Pitești — Slatina, la kilometrul 109, în zona localității Albota, se execută lucrări de reparații la un pod. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se desfășoară pe un fir, alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.
De asemenea, în perioada 3 — 6 octombrie 2016 și în ziua de 7 octombrie 2016, în intervalul orar 7.00 — 12.00, se vor executa lucrări pe DN65, la kilometrul 107+018 (în zona localității Lunca Corbului), iar din această cauză se va circula restricționat, pe o bandă, alternativ, dirijat de piloți de trafic sau semaforizat.

Centrul INFO TRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în perioada 10 octombrie — 15 noiembrie 2016, se vor executa lucrări de reparații pe DN7, pe raza comunei Drăganu, între kilometrii 128 și 134.

Circulația rutieră se va desfășura pe o bandă, alternativ, fiind dirijată de piloți de trafic.

Având în vedere informarea meteorologică referitoare la ploi însemnate cantitativ, ninsori în zona montană și intensificări ale vântului, emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 7 octombrie, ora 18:00 — 8 octombrie, ora 15:00, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcție de starea carosabilului, să măreasc distanța în mers, între autovehicule, și să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei.

În cazul în care se va depune strat de zăpadă pe partea carosabilă, reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii.