”Dispăruta de profesie” - A fost găsită de polițiști!

UPDATE 9 DECEMBRIE

Dorina Arvat, femeia care a dispărut în luna octombrie din Spitalul Județean de Urgență Pitești, a fost găsită pe raza comunei Stolnici. Conform polițiștilor, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiunui, fiind teafără și nevătămată.

Reamintim că femeia nu a fost la prima tentativă, sora acesteia sesizând plecarea voluntară de mai multe ori în cursul anului 2018.

UPDATE 28 noiembrie: 

Dorina Arvat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Cocu, este căutată de mai bine o lună de zile. Sora sa face un apel la persoanele care o zăresc să sune la 112. La data de 7 octombie, Dorina Arvat a fugit din Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde se deplasase cu ambulanţa.

Nu este la prima tentativă. Sora acesteia a sesizat plecarea voluntară de mai multe ori în cursul anului 2018, persoana în cauză fiind găsită de poliţişti în diferite locuri de pe raza judeţului, cât şi în Gara de Nord Bucureşti. Semnalmente: înălţime 1,50 m, constituţie astenica, ochi caprui, păr şaten, ten deschis.

UPDATE 11 Aprilie:

Dorina Arvat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Cocu, este căutată de o lună de zile. Sora sa face un apel disperat la persoanele care o zăresc să sune la 112.
Argeșeanca a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut. Pe data de 15 martie a figit din spital, iar de atunci este de negăsit. Nu este prima dată când Dorina Arvat dispare, familia ei confruntându-se cu această situație la diverse intervale de timp. Totodată, se pare că ar avea și probleme psihice.

”De sărbători nu am știut nimic. Am fost și la biserică. Îmi e teamă de ce este mai rău. Am fost să vorbesc cu preotul, să facem o slujbă pentru ea. Dar eu încă mai am speranțe.”, declară sora femeii dispărute.

 

Dorina Arvat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Cocu, a dispărut pe data 15 martie. Potrivit surorii acesteia, femeia a consumat alcool, iar de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, nu mai are discernământ. 
Concubinul Dorinei a sunat-o pe sora acesteia, neștiind cum să se mai înțeleagă cu ea. Aceștia au sunat la ambulanță, a fost transportată la Spitalul Județean, fiind diagnosticată cu etilism acut.

La scurt timp, femeia ar fi fugit de la spital, iar de atunci este de negăsit.

Nu este prima dată când Dorina Arvat dispare, familia ei confruntându-se cu această situație la diverse intervale de timp. Totodată, se pare că ar avea și probleme psihice.

Toți cei care au informații cu privire la dispariția femeii sunt rugați să sune la 112.