Alege coafura potrivită! La Salon AIKO poți afla ce tunsoare ți se potrivește

Îți dorești să îți schimbi tunsoarea, dar nu știi ce să alegi sau ce look ți se potrivește? La salon AIKO poți opta pentru un tuns+spălat+aranjat, în funcție de părul tău. Totodată, specialiștii AIKO te vor sfătui care este cea mai potrivită tunsoare pentru tine, în funcție de forma feței, acesta fiind elementul definitoriu în alegerea corectă a acesteia.

Dacă ai fața ovală, lungimea feței este cât lățimea feței plus jumătate. Aceasta este considerată forma ideală, iar persoanele care au fața ovală pot opta pentru orice tip de coafură.

Persoanele cu fața rotundă sunt sfătuite să opteze pentru coafurile care le lungesc chipul și le încadrează cât mai bine fața. De asemenea, trebuie evitat părul egal pe ambele părți sau bobul scurt.

Dacă ai fața pătrată trebuie să rămâi la păr lung sau mediu și bucle lejere. Tunsorile care implică părul scurt îți va accentua și mai mult forma pătrată a feței.

Cofurile pixie sau cele cu pletele lejere, de lungime medie sunt potrivite pentru fața în formă de inimă. De asemenea, evită coafurile cu breton.

Persoanelor care au fața în formă de diamant li se potrivește părul tuns până în dreptul bărbiei, asimetric și bretonul. Nu sunt recomandate coafurile cu prea mult volum.

Fața în formă de triunghi necesită o lungime a parului mai jos de nivelul mandibulei, iar bretonul sa fie intr-o parte. Tunsorile scurte trebuie evitate.

Alege să fii frumoasă! Vino la salon Aiko și vei afla ce tip de tunsoare se potrivește trăsăturilor tale!

Programări: 0752816292